Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tradícionális horoszkópok képes leírás - Horoszkóp.tlap.hu
részletek »

Tradícionális horoszkópok - Horoszkóp.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horoszkop.tlap.hu » Tradícionális horoszkópok
Keresés
Találatok száma - 9 db
Ázsiai

Ázsiai

Mi is az ázsiai horoszkóp? Az ázsiai horoszkóp Eredete Eredet legendák Hogyan értelmezzük?

Azték

Azték

Az aztékok horoszkópja bonyolult számítások alapján húsz természeti elemmel jellemzi az embert, a sorsát. Ön 'mi' lehet: es&ilde; vagy krokodil, netán koponya? Böngéssze át egyszer&irc;sített változatunkat, és találjon rá önmagára!

Egyiptomi

Egyiptomi

Az egyiptomi asztrológia alapja a több ezer éves kairói kalendárium. Ezért ez a horoszkóp egészen más rendszeren alapul, mint a nyugati vagy akár a kínai asztrológia. Olvasd el, mi jellemz? rád az egyiptomi horoszkóp szerint!

Ezotéria magazin hírek
Az új kínai holdújévhez új szerelmi horoszkóp, mely utat mutat 2014-ben párkapcsolatodban
Az új kínai holdújévhez új szerelmi... Még pár óra és elkezdődik a Ló éve. A kínai holdújév alkalmával szerelmi horoszkópot állítottunk össze, melynek időzítése nem is lehetne aktuálisabb. Sokan ismerik és hisznek a kínai horoszkópokban, melyek még a kételkedőknek is nyújtanak sok-sok értékes, megfontolandó útmutatást párkapcsolatukhoz. Patkány: A Patkány típus ebben az évben több kalandot tudhat...
Angyal tanfolyam története 2013 március 15
Angyal tanfolyam története 2013 március 15 A leírt történettel szeretném bemutatni, hogy aminek létre kell jönnie, az milyen...
A Dalai láma Prágában: az imádság nagyon fontos dolog, de a világ számára a tettek fontosabbak
A Dalai láma Prágában: az imádság... A dalai láma szerint a 20. század a vérontás és az erőszak százada volt. Az új...
Hindu horoszkóp

Hindu horoszkóp

A hindu asztrológia Indiából származik, de az egész világon nagyon népszerű. Alapja a 12 állatövi jegy, ugyanazok, amiket az általános horoszkópokból ismerünk, de természetesen hindu néven.

Holdújévi hagyományok - Kína

Holdújévi hagyományok - Kína

A kínai tavasz-ünnep, azaz a Holdújév kezdete az idén január 29-re esik. A kínai hagyományos naptár szerinti év első napja a tavasz-ünnep. Ez a kínai nemzet legnagyobb ünnepe, amely körülbelül olyan fontos a kínaiak számára, mint a karácsony a magyarok számára. A tavasz-ünnep családi ünnep. Ilyenkor valamennyi családtag összejön, a távolabb élők, dolgozók is hazatérnek, bármekkora távolságot is kelljen ehhez megtenniük. A holdújév az egész kínai lakosságot érinti, a Kína lakosság zömét adó han nemzetiségen kivül mintegy 20 kisebbség is megünnepli a holdújévet. A tavasz-ünnep a kínai hagyományos holdnaptár szerint az óév utolsó hónapjának 23. napjától az új év első hónapjának 15. napjáig tart. A törvény szerint a tavasz-ünnep háromnapos ünnep. Az emberek azonban ismét egyhuzamban hét napot pihennek, majd a hétvégén a plusz két napot ledolgozzák.

Indiai horoszkóp

Indiai horoszkóp

Az indiai asztrológia a vérmérsékletre és az előző életbe vetett hitre épít - erről árulkodik csillagjegye.

Indián horoszkóp

Indián horoszkóp

Az indiánok hit- és gondolkodásvilága merőben eltér az Európai életfelfogástól. Míg mi, európai emberek racionálisan gondolkozunk, az indiánok életében az érzelmek és a természet tisztelete játssza a központi szerepet. Ezt a szemléletet tükrözi az indián horoszkóp is, mely a totemek világát tükrözi.

Kínai horoszkóp

Kínai horoszkóp

A bivaly évébe léptünk a kínai asztrológia szerint. A feledés homályába vész, hogy mikor ki, és mi alapján osztotta fel pont erre a tizenkét állatra az éveket, minden esetre, évezredek óta művészi színvonalon végzik eme mesterséget a keleti asztrológusok. Lássuk, mit ígér nekünk a megbízható és szívós Bivaly éve!

Mundán horoszkóp

Mundán horoszkóp

'A mundán asztrológia népek, országok sorsával foglalkozik, de ide tartozik a természeti jelenségek (földrengés, szök&ilde;ár, stb.) és az id&ilde;járás változásainak prognosztizálása is. A személytelen képletekben (intézmények, népek, államok horoszkópjában) az asztrológiai elemek új jelentéstartalommal b&ilde;vülnek.

Tuti menü