Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Táplálkozás, diéta horoszkópok képes leírás - Horoszkóp.tlap.hu
részletek »

Táplálkozás, diéta horoszkópok - Horoszkóp.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horoszkop.tlap.hu » Táplálkozás, diéta horoszkópok
Keresés
Találatok száma - 3 db
Fogyás a jegyek jegyében

Fogyás a jegyek jegyében

Ilyen a sors...! Meg van az írva a csillagokban. A Skorpió a hasára, a Nyilas a combjaira, a Halak az arcára hízik. Vajon, akkor hogyan fogy? Ez is benne van a csillagokban. Kos (III. 21 - IV. 20.) Test: szép, arányos testalkat (kerek formák), jó felépítés (vastag csontozat). Fent és lent fejlett. Kockázati zónák: mindenütt (nyak és arc elhízása), főleg a has, a gyomor és a csípő. Táplálkozás: túlságosan zsíros, túlságosan cukros. Az évek múlásával a súlyfelesleg fokozódik (ülő munka, a sport és szex hiánya), vagy ellenkezőleg: túl stresszes az élete (állandó rohanás, csak este eszik rendesen). Feladat: hetente kétszer-háromszor állóképesség-erősítés: úszás (30 perc), evezés (20 p.), jogging (4 km), kerékpározás (40 p.), szex (20 p). Csökkentsd a fehérjék fogyasztását, növeld a rostok mennyiségét. Este igyál mentateát (nyugtató és bélműködést javító).

Fogyókúra

Fogyókúra

Sokan már nem hisznek másban, mint az asztrodiéta segítségében. Szerintünk születési dátumunk pontos információkat ad arról, hogyan kell sikeresen fogyózni!

Gasztro-Asztro horoszkóp

Gasztro-Asztro horoszkóp

Gasztro-Asztro horoszkópunk különböző megközelítésben világít rá arra, mit szeretnek enni, venni az egyes jegyek, s mi az a gasztronómiai öröm, amivel mosolyt csalhatunk az arcukra, ha nekünk kell gondoskodni róluk...

Tuti menü