Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jóslás képes leírás - Horoszkóp.tlap.hu
részletek »

Jóslás - Horoszkóp.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horoszkop.tlap.hu » Jóslás
Keresés
Találatok száma - 11 db
A jövőnk

A jövőnk

"Holnap mi vár rád - azt ne kutasd, ne kérd./ Minden napod nézd kész nyereség gyanánt..." - vallotta Horatius. Az emberek mégis rendre felteszik a kérdést: vajon mit hoz a holnap? S bár eddig még senkinek sem sikerült megválaszolni ezt, a jövőnket illetően mégis, vagy talán éppen ezért, az emberiség számos különböző módszert, szemléletet talált, alakított ki, melyekkel megpróbálja kifürkészni és befolyásolni sorsát.

Álmoskönyv online

Álmoskönyv online

Kíváncsi, mit jelenthet álma? Ezen az oldalon fény derül rá. Néhány gyakori kép az álmainkban, melyek megfejtését, jelentését megtalálhatjuk ezen az oldalon. Nem teljes, de hasznos online. Beállíthatjuk betűrendben, de a keresés is lehetséges.

AncsaJósnő

AncsaJósnő

Tevékenységem otthon, a jósdámban végzem, de az ország több régiójába is kiutazok legalább hetente egyszer. Ha a honlapomra ellátogatsz, ott több tevékenységi leírást, az ezotéria sok más ágaiban pedig hasznos tanácsot találsz. Fő tevékenységi kör az ezotérián belül a jóslás és online jóslás, boszorkányság, szerelmi kötés, rontás levétel.

Ezotéria magazin hírek
Az új kínai holdújévhez új szerelmi horoszkóp, mely utat mutat 2014-ben párkapcsolatodban
Az új kínai holdújévhez új szerelmi... Még pár óra és elkezdődik a Ló éve. A kínai holdújév alkalmával szerelmi horoszkópot állítottunk össze, melynek időzítése nem is lehetne aktuálisabb. Sokan ismerik és hisznek a kínai horoszkópokban, melyek még a kételkedőknek is nyújtanak sok-sok értékes, megfontolandó útmutatást párkapcsolatukhoz. Patkány: A Patkány típus ebben az évben több kalandot tudhat...
Angyal tanfolyam története 2013 március 15
Angyal tanfolyam története 2013 március 15 A leírt történettel szeretném bemutatni, hogy aminek létre kell jönnie, az milyen...
A Dalai láma Prágában: az imádság nagyon fontos dolog, de a világ számára a tettek fontosabbak
A Dalai láma Prágában: az imádság... A dalai láma szerint a 20. század a vérontás és az erőszak százada volt. Az új...
Angéla jósnő oldala

Angéla jósnő oldala

Üdvözlöm Kedves Jóslás iránt érdeklődő! Telek Angéla vagyok, jósnő, immár két évtizede a jóslás a hivatásom, behatóan ismerem a számmisztika, kártyajóslás, ezen belül a cigánykártya jóslás és a tarot kártya jóslás technikáit. Minden bizonnyal az Ön segítségére is lehetek, ha rontáslevételre vagy helyiségek energetikai tisztításra van szüksége. Amennyiben élete útelágazáshoz érkezett, nem tudja megoldani jelenlegi helyzetét, úgy érzi nincs kiút, vagy szerelmi jóslásra van szüksége, keressen meg bizalommal! Tekintse meg weblapomat, hogy tájékozódjon, miben tudok segíteni! Mindenre van megoldás!

Cigánykártya jóslás

Cigánykártya jóslás

A szó elszáll, az írás megmarad. A sorsodról van szó! Nálunk írásbeli jóslatot kapsz, sőt, elküldjük mellé a kivetést is, ami alapján jósolunk. A kártyavetés, sorselemzés, jóslás lelkiek dolga, akárcsak a szerelmi kötés és oldás, az átok vagy rontás levétele és az álomfejtés, ezért annyiba kerül, amennyi ideig a jósnő foglalkozik veled.

Frabato

Frabato

A múltunkon már nem áll módunkban változtatni, a jelent a számunkra lehető legkedvezőbben szeretnénk megélni a jövőnket pedig A lehető legfényesebbre terveznénk ha belepillanthatnánk. Nos, ez sajnos kevesek számára adatik meg, de a jó hír az, hogy kaphatunk hozzá segítséget. Ha nehéz döntést kell meghoznia és egyedül nem megy vagy úgy érzi semmi sem sikerül , mintha az egész világ összefogott volna ön ellen forduljon segítségért Frabatohoz. Szerelmi kérdésekben is számíthat a segítségére és ha az álmai jelentésére kíváncsi is bátran fordulhat hozzá tanácsért. További információt weboldalunkon talál.

Koppány jósdája

Koppány jósdája

Már gyerekkorom óta foglalkozom jóslással. Ezt a képességet fentről kaptam, bár nem kértem és sokáig nem is akartam vele foglalkozni. Az elmúlt években sok ember fordult hozzám különféle problémákkal, segítsek, adjak tanácsot. A kártya egy eszköz, a jóslás enélkül is működik, de mégis a különböző kártya fajták pl. tarot, cigánykártya stb... kézzelfoghatóvá teszik a hozzám fordulók számára a válaszokat, mint szimbólumokat, amit aztán én átadok feléjük. Párkapcsolati, szerelmi, anyagi és üzleti jóslással (is) foglalkozom.

Lylia jósnő

Lylia jósnő

Több mint 30 féle jóslási módszer használata igény szerint; tarot-cigánykártya, rúnajóslás, drágakőjóslás, kristálygömbjóslás, füstjóslás, ólomöntés, teafűjóslás, kávézaccjóslás; a teljesség igénye nélkül. Ha nincs kedvenc módszere a kérdezőnek, akkor viszont a tisztánlátást használva adok választ kérdéseire.

Napi jóslat az egyiptomi számmisztika segítségével

Napi jóslat az egyiptomi számmisztika segítségével

Napi jóslat az egyiptomi számmisztika segítségével. Online jóslás, horoszkóp helyett, 1 perc alatt!

Hirdetés
Sorselemzés, Bp 18. ker.

Sorselemzés, Bp 18. ker.

Horoszkóp készítés, Tarot kártya, számmisztika - ezeket az emberek általában a jóslással azonosítják. Pedig a születési adatokból, az asztrológia kiszámítja az aszcendenst, a csillagjegyet, a Hold és a bolygók állását, amelyik mindegyike befolyásolja a jellemet, a személyiséget. A számmisztika a születési dátumból egyetlen számmal meghatározza az alaptulajdonságokat. A Tarot kártya különböző vetései, a kártyacsomagból húzás pedig a szerepeket, hozzáállásokat mutatja meg. Így a három módszerrel az önismeret is fejleszthető, a jósláson kívül.

Tarot jóslás - Tata

Tarot jóslás - Tata

A tarot arra tanít, hogy a mindennapokban is hallgassunk az ösztöneinkre, és megérzéseinkre, hogy kiélezettebb érzékeinkkel a világra a jó úton haladjunk céljaink megvalósulása érdekében Jósláskor megkapod azt az információt, hogy a jövőben milyen események várhatóak. Segíthetek anyagi sikertelenség, szerelmi gondok, konfliktusok kezelésében és betegségek megelőzésében. Ennek segítségével a jövő lehetőségeit jobban ki tudod használni. Megtudhatod, hogy mit tegyél az adott cél elérése érdekében, hogy jó eséllyel alakítsd az életed, terveid szerint.

Tuti menü