Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Horoszkóp 2012 képes leírás - Horoszkóp.tlap.hu
részletek »

Horoszkóp 2012 - Horoszkóp.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horoszkop.tlap.hu » Horoszkóp 2012
Keresés
Találatok száma - 4 db
A Sárkány éve 2012 - nem lesz a világ vége...

A Sárkány éve 2012 - nem lesz a világ vége...

Kínában idén január 23-án ünnepelték az Újévet vagy Holdújévet, amit náluk Tavaszünnepnek (kínaiul: Chunjie) neveznek. 2011 a Nyúl éve volt, ezt váltotta most le a Sárkány, melyet a keleti hitvilág hagyományosan a szerencsével, sikerrel azonosít. A kínai előrejelzések tehát épp ellentmondani látszanak a Maja naptár 2012-re felállított világvége-jóslatának. Az új év kezdetét Kínában bonyolult számításokkal határozzák meg, így lehetséges az, hogy az ünnep időpontja évről évre változik, de mindig január 21. és február 21. közé esik. Kínában ez a leghosszabb ideig tartó ünnep, és sokszor az egyetlen alkalom a családoknak arra, hogy összegyűljenek. A 15 napos ünnep záróeseménye a hagyományos lampionfesztivál, amely a látványos, jelmezes oroszlántáncokról híres.

Biotérkép! Saját szoftverek, nézd meg

Biotérkép! Saját szoftverek, nézd meg

Segítség a biotérkép értelmezéséhez. A biotérkép egy rendkívül jó módszer az önismeretünk fejlesztéséhez. Azok az információk melyek táblázat és szöveges formában megjelennek, adnak felvilágosítást azokról a feladatokról, melyeket születésünktől a halálunkig érdemes elvégezni. Az energiaközpontok működése, jól ábrázolja, hogy életünk mely területén kerülhetünk el jellemünkből adódó emberi problémákat, és ami a legfontosabb a problémamegoldás elkerülhetővé teszi sok betegség fizikai síkon történ megjelenését. Hogy érhetjük el azt, hogy egyéniségünk, jellemünk az elvárható módon segítsen az életben előrejutni, javítani sorsunkon, vagy netán betegségeket elkerülni? Erre használhatók azok a meridiánok, gondolat hidak, melyek kapcsolatot teremtenek, energia központjaink, a csakráink között. Fontos információ a táblázatban, hogy igazán azokra a csakrákra kell nagyobb hangsúlyt fektetni, melyek 0% -ot mutatnak. Ezeknek, az energiaközpontoknak, csakráknak a helyes irányba történ irányítása, nagyon fontos, hiszen elviselhetőbbé válunk magunk és környezetünk számára is. A lélek gyógyulása maga után vonja a test gyógyulását is, de ez fordítva is igaz.

Éves horoszkóp 2012

Éves horoszkóp 2012

A 2012-es esztendő a beharangozott világvégével ellentétben inkább felszabadulást és újjászületést hoz. A Bikában lévő Jupiter pedig mindenkinek anyagi gyarapodást ígér. Az új esztendő szinte valamennyi csillagjegy szülöttének valamilyen pozitív változást hoz az életében. Érintheti ez a karrierjét vagy a párkapcsolatát, a lényeg, hogy hatása az esetek nagy részében pozitív lesz. Nézzük most zodiákusokként miben áll ez pontosabban, mire számíthatunk 2012-ben!

Ezotéria magazin hírek
Az új kínai holdújévhez új szerelmi horoszkóp, mely utat mutat 2014-ben párkapcsolatodban
Az új kínai holdújévhez új szerelmi... Még pár óra és elkezdődik a Ló éve. A kínai holdújév alkalmával szerelmi horoszkópot állítottunk össze, melynek időzítése nem is lehetne aktuálisabb. Sokan ismerik és hisznek a kínai horoszkópokban, melyek még a kételkedőknek is nyújtanak sok-sok értékes, megfontolandó útmutatást párkapcsolatukhoz. Patkány: A Patkány típus ebben az évben több kalandot tudhat...
Angyal tanfolyam története 2013 március 15
Angyal tanfolyam története 2013 március 15 A leírt történettel szeretném bemutatni, hogy aminek létre kell jönnie, az milyen...
A Dalai láma Prágában: az imádság nagyon fontos dolog, de a világ számára a tettek fontosabbak
A Dalai láma Prágában: az imádság... A dalai láma szerint a 20. század a vérontás és az erőszak százada volt. Az új...
Szerelmi horoszkóp - 2012

Szerelmi horoszkóp - 2012

A 2012-es év romantikus, örömteli és érzelmes esztendő lesz sok csillagjegy szülötte számára. Rengeteg kellemes pillanattal és értékes találkozással gazdagodhatunk, és ki tudja, talán most ér utol bennünket a mindent elsöprő szerelem! Részletes szerelmi horoszkóp miatt természetesen ajánlatos szakemberhez fordulni, az alábbiakban az egyes jegyekhez tartozó általános tendenciákra mutatunk rá.

Tuti menü