Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Horoszkóp 2010 képes leírás - Horoszkóp.tlap.hu
részletek »

Horoszkóp 2010 - Horoszkóp.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horoszkop.tlap.hu » Horoszkóp 2010
Keresés
Találatok száma - 4 db
Heti vagyonhoroszkóp

Heti vagyonhoroszkóp

A vagyon, az anyagi javak egyes csillagjegy szülötteinél magától értetődően léteznek, másoknak keményen meg kell küzdeniük érte, és vannak olyanok, akiknek csupán álom marad a gazdagság. A vagyon szót tágan értelmezhetjük, direkt kerültük a pénz szó használatát. Van, akinek vagyon egy szép bútor, egy új ruha, van akinek ezek a dolgok semmit nem jelentenek. Vagyonhoz nem csak pénzzel való szerzés útján juthatsz.

Horoszkóp 2010: az elégedetlen Kos

Horoszkóp 2010: az elégedetlen Kos

A Kos mindent a feje tetejére állít céljai elérése érdekében. Ezért aztán mindig meg is kapja, amit akar. A Szaturnusz egész évben elkíséri, emiatt aztán mindent észre is vesz, ami nem jól működik az életében. Azon se csodálkozzon, ha idén sokszor eszébe jutnak gyermekkori emlékei. Nem akart sokkal többet elérni, átélni, kipróbálni? Ha igen, 2010-ben megteheti, hiszen a megszokottnál is több energiája lesz.

Nagy HarmoNet Horoszkóp 2010

Nagy HarmoNet Horoszkóp 2010

Szerelem, egészség, karrier, munka, pénz. Sikerek, lehetőségek, akadályok, gátak, bukások, szépség. Életesemények csillagjegyed szerint. 2010-ben a legfontosabb a szerelem lesz számodra. Nyugtalan leszel, mindig új flörtökre vágysz. Ha kapcsolatban élsz, akkor ügyelj a diszkrécióra, hiszen párod fülébe juthat, hogy szerelmes hangulatban vagy. Csak a flört kedvéért nem érdemes vállalni a bonyodalmakat. Ha régóta rossz kapcsolatban élsz, akkor könnyen bekövetkezik a váltás. Ez különösen az év első felére igaz! Ha átvészelitek az első hónapokat, akkor rendezhetitek a kapcsolatot.

Ezotéria magazin hírek
Az új kínai holdújévhez új szerelmi horoszkóp, mely utat mutat 2014-ben párkapcsolatodban
Az új kínai holdújévhez új szerelmi... Még pár óra és elkezdődik a Ló éve. A kínai holdújév alkalmával szerelmi horoszkópot állítottunk össze, melynek időzítése nem is lehetne aktuálisabb. Sokan ismerik és hisznek a kínai horoszkópokban, melyek még a kételkedőknek is nyújtanak sok-sok értékes, megfontolandó útmutatást párkapcsolatukhoz. Patkány: A Patkány típus ebben az évben több kalandot tudhat...
Angyal tanfolyam története 2013 március 15
Angyal tanfolyam története 2013 március 15 A leírt történettel szeretném bemutatni, hogy aminek létre kell jönnie, az milyen...
A Dalai láma Prágában: az imádság nagyon fontos dolog, de a világ számára a tettek fontosabbak
A Dalai láma Prágában: az imádság... A dalai láma szerint a 20. század a vérontás és az erőszak százada volt. Az új...
Pénz horoszkóp 2010

Pénz horoszkóp 2010

Lesz elegendő pénzed? Milyen irányba és milyen lépéseket tegyél, hogy elérd a jólétet, bőséget? Pénz, anyagiak az újévben. Neked mi az újévi pénzmágnesed? Ezt is megtudhatod! KOS (Március 21. - Április 20.): Az újévben nagyobb felelősség és sok munka vár. A több feladat több pénzzel jár együtt, de csak abban az esetben, ha Te magad is tisztában vagy munkád értékével. Ne félj méltó díjazást kérni a munkádért! Ne hagyd, hogy az újévben kizsákmányoljanak! Ha reálisan látod a szaktudásod értékét, akkor meg is kapod a megérdemelt honoráriumot!

Tuti menü