Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Érdekes horoszkópok képes leírás - Horoszkóp.tlap.hu
részletek »

Érdekes horoszkópok - Horoszkóp.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horoszkop.tlap.hu » Érdekes horoszkópok
Keresés
Találatok száma - 15 db
Álomhoroszkóp

Álomhoroszkóp

Kos horoszkóp, Bika horoszkóp, Ikrek horoszkóp, Rák horoszkóp, Oroszlán horoszkóp, Szˆz horoszkóp, Mérleg horoszkóp, Skorpió horoszkóp, Nyilas horoszkóp, Bak horoszkóp, Vízönt˜ horoszkóp, Halak horoszkóp

Babahoroszkóp

Babahoroszkóp

A várandós és kisgyermekes szülők magazinjában megtekintheti gyermeke horoszkópját is

Bach-virág horoszkóp

Bach-virág horoszkóp

Minden jegynek megvannak a maga hibái és jellemzői, melyeket sokszor lehetetlen elviselni. Nem tudod, mivel csiszolhatnád őket? Segítenek a virágok.

Ezotéria magazin hírek
Az új kínai holdújévhez új szerelmi horoszkóp, mely utat mutat 2014-ben párkapcsolatodban
Az új kínai holdújévhez új szerelmi... Még pár óra és elkezdődik a Ló éve. A kínai holdújév alkalmával szerelmi horoszkópot állítottunk össze, melynek időzítése nem is lehetne aktuálisabb. Sokan ismerik és hisznek a kínai horoszkópokban, melyek még a kételkedőknek is nyújtanak sok-sok értékes, megfontolandó útmutatást párkapcsolatukhoz. Patkány: A Patkány típus ebben az évben több kalandot tudhat...
Angyal tanfolyam története 2013 március 15
Angyal tanfolyam története 2013 március 15 A leírt történettel szeretném bemutatni, hogy aminek létre kell jönnie, az milyen...
A Dalai láma Prágában: az imádság nagyon fontos dolog, de a világ számára a tettek fontosabbak
A Dalai láma Prágában: az imádság... A dalai láma szerint a 20. század a vérontás és az erőszak százada volt. Az új...
Bébihoroszkóp

Bébihoroszkóp

Bizonyára minden szülő tudja, hogy gyermeke milyen csillagjegyben született. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy ebből fakadóan mely tulajdonságok jellemzőek a csemetére.

Bibír - dual horoszkópja

Bibír - dual horoszkópja

Valamikor réges-régen, még a horoszkópok készítésének kezdetén kicsit másképpen látszottak Földünkről a csillagok. Akkoriban a csillagászok megállapították, hogy a Nap havonta más-más csillagképet takar el a földi megfigyelők elől. Ahogy ők mondották: "a Nap beúszott az illető csillagkép elé".

Frankó horoszkóp

Frankó horoszkóp

Gondoljon előnyös tulajdonságaira, a lengyel nemzetgazdaságra, és bejárónőjére. Olvassa el heti horoszkópját!

Hogy ne legyen agyrém a készülődés - horoszkóp adventre

Hogy ne legyen agyrém a készülődés - horoszkóp adventre

Melyik jegy hol szokta elszúrni a karácsonyi készülődést? A Kos mindent az utolsó pillanatra hagy, a Rák legszívesebben egyedül készítené elő a hatalmas családi ünnepséget, az Oroszlán meg sokszor nem a megfelelő, hanem a megfelelő értékű ajándékra hajt.

Így rendezd be a lakásod! - Horoszkópod elárulja

Így rendezd be a lakásod! - Horoszkópod elárulja

Ha már a lakberendezési áruházak színes-szagos katalógusai is hidegen hagynak, ahhoz meg pláne nincs kedved, hogy üzletről üzletre zarándokolj a tökéletes kanapé (asztal, szék, csempe...) reményében, olvasd el dizájnhoroszkópunkat, amelyből megtudhatod, milyen színek és stílusok illenek hozzád!

Kamasz horoszkóp

Kamasz horoszkóp

A serdülőkor viharos megnyilvánulásai meglepetéseket okoznak a szülőknek, de valljuk be, maguknak a kamaszoknak is. A dackorszak, a hormonok, a társak presszionálása nagyobb hatással van a fiatalokra, mint a család. De a családnak akkor is a kamasz mögött kell állnia, ha annak viselkedése idegtépő a felnőttek számára. Hogy melyik gyerek hogyan vészeli át a kamaszkort, hogyan segíthet a szülő neki, nem feltétlen a csillagok állásából derül ki, viszont sokat segít, ha ismerjük a kiskamasz személyiségét, amiben mankónk lehet a gyerek csillagjegyének jellemzője.

Hirdetés
Milyen nehézségekre számíts életed során?

Milyen nehézségekre számíts életed során?

Horoszkópod elárulja! Ismerd meg azon hibáidat, melyekkel megnehezíted az életed. Így könnyebb lesz elkerülni a belőlük adódó nehézségeket. Mindenkinek megvan a maga keresztje. Te is rendelkezel olyan jellemvonásokkal, melyek több problémát okoznak számodra, mint amennyi hasznot húzol belőlük. Tudd meg, hogy ezek a tulajdonságok milyen nehézségeket okozhatnak életed során.

Nyugati horoszkóp

Nyugati horoszkóp

Az asztrológia segítségével jobban megismerheted önmagad. A nyugati horoszkóp 12 csillagjegyében született emberek más-más tulajdonságokkal rendelkeznek, de ne feledd, egyik sem jobb, vagy rosszabb a másiknál! - Nyugati kínai horoszkóp, aszcendens számítás, bioritmus számítás, barátaim horoszkópja

Nyugati-kínai horoszkóp

Nyugati-kínai horoszkóp

A nyugati és a kínai horoszkóp kombinálásával egy sokkal pontosabb jellemzést kaphatunk magunkról, vagy ismerőseinkről. Azokkal az emberekkel hasonlítunk egymásra legjobban, akik ugyanabban a kínai évben, és ugyanabban a hónapban születtek, mint mi. - Nyugati kínai horoszkóp, aszcendens számítás, bioritmus számítás, barátaim horoszkópja

Optimista Horoszkóp

Optimista Horoszkóp

Az Optimista Horoszkóp a MEDITER Kft. Astro - stúdióban készül az Egy Optimista Magyarországért Közhasznú Alapítvány felkérésére, az Optimista Klub tagjai és internetes olvasói számára. KOS (Március 21. - Április 20.) - Ebben a hónapban a szokottnál is óvatosabb legyél a közlekedésben. Tanulási terveidet nem fogadja a család kitörő lelkesedéssel, de egy KOS mindig eléri, amit akar. Az anyagi befektetés pedig idővel meghozza gyümölcsét. A keringő munkahelyi pletykáknak nincs semmi alapja. Ne hagyd elrontani jó hangulatodat.

Pénzhoroszkóp - Gazdag vagy szegény leszel?

Pénzhoroszkóp - Gazdag vagy szegény leszel?

Ha kíváncsi vagy rá, miképpen alakul az anyagi helyzeted, most megtudhatod, hogy horoszkópod milyen pénzügyi jövőt jósol neked. A zodiákus egyes jegyeinek - pénzhez való hozzáállásukból adódóan - nagyobb esélyük van a meggazdagodásra, mint másoknak. Tudd meg, hogy melyik táborba tartozol, és azt is, mit kell tenned a pénzügyi sikerek elérése érdekében.

Személyre szabott Horoszkép

Személyre szabott Horoszkép

Egyedi horoszkóp ajándékba, falra akasztható gyönyörű festmény formájában. Ez az egyik legdekoratívabb személyre szóló ajándék, higgy nekem, és bármilyen alkalomra tökéletes választás. A megajándékozott személy biztos hogy nem fog még csak hasonlóval sem találkozni az ajándékok tömkelegében! Egy ilyen 3D hatású festménnyel azt üzenheted neki, hogy figyelsz rá, ott van a figyelmed középpontjában, mint a bolygók között a Nap! Ha tehát neked is van valaki, akit annyira szeretsz, hogy lehoznád neki a csillagokat is az égről, akkor látogass el az oldalamra és nézd meg korábbi munkáimat! Amennyiben tetszenek, nyugodtan rendelj egyet, hiszen extra garanciát vállalok rá, így csak akkor kell kifizetned, ha valóban tetszik!

Tuti menü