Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészség horoszkóp képes leírás - Horoszkóp.tlap.hu
részletek »

Egészség horoszkóp - Horoszkóp.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horoszkop.tlap.hu » Egészség horoszkóp
Keresés
Találatok száma - 4 db
Egészségügyi horoszkóp

Egészségügyi horoszkóp

Mire vagyunk hajlamosak, és mire ügyeljünk, ha harmonikusan és egészségesen szeretnénk létezni a világban? Íme egy-két jó tanács állatövi jegyek szerint. Akinek nem inge, ne vegye magára!

Horoszkóp és egészség

Horoszkóp és egészség

"A jellemed a sorsod" - ez a gyengéd emlékeztető mondat állt valaha a delphoi jósda bejáratán. A figyelmeztetés a jövőt fürkésző látogatók orra alá dörgölte a tényt: nem a külső körülmények azok, melyek szerencséjüket vagy vesztüket okozzák, hanem önnön jellemük az, mi meghatározza sorsuk. Ezek kemény szavak a lelkileg lustáknak, akik mindig csak másoktól várnák éltük jobbra fordulását. De vigasz azoknak, akik tesznek saját boldogulásukért.

Milyenek vagyunk a vércsoport horoszkóp szerint

Milyenek vagyunk a vércsoport horoszkóp szerint

1934-ben egy japán pszichológus rájött, hogy a vércsoport és a jellem összefügg egymással. Íme: "A" vércsoport, "B" vércsoport, "AB" vércsoport, "0" vércsoport.

Ezotéria magazin hírek
Az új kínai holdújévhez új szerelmi horoszkóp, mely utat mutat 2014-ben párkapcsolatodban
Az új kínai holdújévhez új szerelmi... Még pár óra és elkezdődik a Ló éve. A kínai holdújév alkalmával szerelmi horoszkópot állítottunk össze, melynek időzítése nem is lehetne aktuálisabb. Sokan ismerik és hisznek a kínai horoszkópokban, melyek még a kételkedőknek is nyújtanak sok-sok értékes, megfontolandó útmutatást párkapcsolatukhoz. Patkány: A Patkány típus ebben az évben több kalandot tudhat...
Angyal tanfolyam története 2013 március 15
Angyal tanfolyam története 2013 március 15 A leírt történettel szeretném bemutatni, hogy aminek létre kell jönnie, az milyen...
A Dalai láma Prágában: az imádság nagyon fontos dolog, de a világ számára a tettek fontosabbak
A Dalai láma Prágában: az imádság... A dalai láma szerint a 20. század a vérontás és az erőszak százada volt. Az új...
Napjegyek és betegségek

Napjegyek és betegségek

Még az orvosoknak is fejtörést okoz, miért van az, hogy amíg ugyanaz a gyógyszer az egyik embernek használ, a másiknak nem. Vagy hogy miért lázasodik be valaki már az egyszerű náthától is, miközben a család másik tagja még a legnagyobb influenzajárvány idején sem lesz beteg?

Tuti menü