Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csillagjegyek - Zodiákus képes leírás - Horoszkóp.tlap.hu
részletek »

Csillagjegyek - Zodiákus - Horoszkóp.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horoszkop.tlap.hu » Csillagjegyek - Zodiákus
Keresés
Találatok száma - 6 db
2.500 év kell egy csillagkép világkorszakához

2.500 év kell egy csillagkép világkorszakához

Bizonyára mindnyájan hallottak a New Age - mozgalomról, vagyis az "Új Korszak"-ról, s hogy agy a harmadik évezred hajnalán beléptünk a Vízöntő asztrológiai világkorszakba.

Asztrológiai évkör

Asztrológiai évkör

Az oldal a Kos csillagjegytől a Halak csillagjegyig haladva végig veszi a csillagjegyeket abban az értelemben, hogy melyik csillagjegyben mit üzen számunkra a természet, az akkor született emberek milyen fontos jellemzőkkel bírnak, mire kell figyelniük, mit kell megtanulniuk, melyek azok az életterületek, ahol problémáinak gyökere ered. Minden csillagjegynél kiemeli, hogy melyik bolygó uralma alatt áll, ezt összeköti a görög mitológiából ismert történetekkel, valamint az egészségügyi asztrológiai ismeretekkel (mely testtájak, szervek kapcsolhatók a csillagjegyhez).

Csillagjegyek - Szimbólum és mítosz

Csillagjegyek - Szimbólum és mítosz

Az asztrológia ősrégi tudomány, melynek eredete a történelem előtti időkbe nyúlik vissza. Miként a régi kor emberét elbűvölte az éjszakai égbolton feltűnő csillagok fénye, a csillagcsoportok formája, melyekhez személyes benyomásai és tapasztalatai alapján asszociált képeket, korunk embere is szívesen fürkészi a mennyboltot. A már a babilóniaiak által felvázolt csillagképrendszert elemezgetve gyakran a saját benyomásai és tapasztalatai alapján próbálja megfejteni, hogy melyik csillagjegy vajon miért tetszik neki, hogy mit tud egy-egy csillagjegy szimbólumáról, a hozzá fűzhető mítoszokról, s hogy tényleg befolyásolja-e az egyént a csillagjegy, amelyhez tartozik?

Ezotéria magazin hírek
Az új kínai holdújévhez új szerelmi horoszkóp, mely utat mutat 2014-ben párkapcsolatodban
Az új kínai holdújévhez új szerelmi... Még pár óra és elkezdődik a Ló éve. A kínai holdújév alkalmával szerelmi horoszkópot állítottunk össze, melynek időzítése nem is lehetne aktuálisabb. Sokan ismerik és hisznek a kínai horoszkópokban, melyek még a kételkedőknek is nyújtanak sok-sok értékes, megfontolandó útmutatást párkapcsolatukhoz. Patkány: A Patkány típus ebben az évben több kalandot tudhat...
Angyal tanfolyam története 2013 március 15
Angyal tanfolyam története 2013 március 15 A leírt történettel szeretném bemutatni, hogy aminek létre kell jönnie, az milyen...
A Dalai láma Prágában: az imádság nagyon fontos dolog, de a világ számára a tettek fontosabbak
A Dalai láma Prágában: az imádság... A dalai láma szerint a 20. század a vérontás és az erőszak százada volt. Az új...
Csillagjegyek színei

Csillagjegyek színei

Több közük van egymáshoz a színeknek és a tizenkét csillagjegynek, mint gondolnánk. Valamennyi jegyhez tartozik olyan szín, amely a legtöbb erőt, kisugárzást, szépséget és elégedettséget hozza ki a jegy szülöttéből.

Egy szituáció - 12 csillagjegy

Egy szituáció - 12 csillagjegy

A 12 jegy szülötte sétál egy erdőben. Céljuk, hogy eljussanak az Óperenciás tengeren is túlra, de egy hatalmas hegy elállja az útjukat. Amolyan érdekességnek szánom, ami ha érdeklődésre tart számot, akkor akár folytatása is lehet. Engem régóta érdekelt az emberi lélektan, illetve, hogy mitől függ az, hogy ugyanabban a szituációban az emberek nem egyformán viselkednek. Mivel egy ideje tanulmányozom az asztrológiát, azon belül is az egyes csillagjegyekhez tartozó archetípusok jellemvonásait, meggyőződésem, hogy van benne valami, és ezek a születési idővel összefüggő kategóriák nagyon is létezők. Remélem, kicsit magatokra ismertek bennük!!! Nézzük, hogyan viselkednek az egyes csillagjegyek egy adott szituációban! (Persze kicsit sarkítva, de így szórakoztatóbb.)

Szerelmes csillagjegyek

Szerelmes csillagjegyek

A nyugati asztrológia 12 állatövi jegyre osztja az évet. Az egyes csillagjegyek szülöttei más-más tulajdonságokkal rendelkeznek, de vajon hogyan viselkednek egyes élethelyzetekben, milyen jellemvonásokkal rendelkeznek és miből jöhetünk rá, ha Ámor nyila utolérte őket?

Tuti menü