Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tarot képes leírás - Horoszkóp.tlap.hu
részletek »

Tarot - Horoszkóp.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horoszkop.tlap.hu » Tarot
Keresés
Találatok száma - 5 db
A horoszkóp és a tarot

A horoszkóp és a tarot

Az asztrológia az emberiség legrégibb szellemi és tapasztalati tudománya. A tarot a legrégibb szimbolikus képeskönyv, ami több száz generáción keresztül fennmaradt. Az asztrológia eredetét meglehetősen jól felderítették. Több évezredes történelmét barlangrajzok, ásatások és az időszámításunk előtti időkbe visszakövethető irodalom segítségével meg lehet ismerni. Keletkezését és fejlődését nem nehéz nyomon követni. Másképp van ez a tarot-val.

A nevedben rejlő Tarot

A nevedben rejlő Tarot

A Kabbalában minden betűnek megvan a számértéke, így minden betűhöz hozzárendelhető a Tarot kártya egy-egy lapja is. A Kabbala tanítása szerint a név kötelez. Viselője azt az életutat fogja beteljesíteni, amire neve indíttatja. A családi név a család által felvállalt és egységesen megvalósítandó feladatot jelzi, míg a keresztnevek mind egy-egy egyéni feladatot, életminőséget jeleznek. Ebből a kettőből adódik a teljes név által mutatott életminőség. Egy személy jellemzésénél minden egyes név fontos szerepet tölt be.

Delphoi Jósda - Horoszkóp, jóslás online

Delphoi Jósda - Horoszkóp, jóslás online

A Delphoi Jósdában két főprofilunk van: az Asztrológia és a Tarot. Ez a két ősi tudomány nagyon jól kiegészíti egymást, mert míg az Asztrológia a fejlődés útját mutatja, addig a Tarot pillanatnyi kérdéseinkre adhat választ. Jósdánkban profi jósok és asztrológusok várják az ön megrendelését, és kérdéseit. Számos különféle lehetőség közül választhat, de ami mindben közös az a személyre szabott, egyedi és igényes munka. Tanácsadóink mögött nem csupán különleges adottságuk áll, hanem tudásuk kiterjed a pszichológiára, a történelemre, és a jelenlegi világi helyzetre is, így képesek a valódi segítségre. Ha érdeklődik a Tarot kártya, a jóslás iránt nézzen be a Delphoi Jósdába, mert itt folyamatosan új tartalmakat találhat. Iratkozzon fel hírlevelünkre amiben tájékoztatjuk friss cikkek és leírások feltöltéséről. Legyen a vendégünk és ossza meg gondolatait fórumunkon is, vagy kérje ingyenes tanácsadásunkat. Ha felkeltettük érdeklődését nézzen be hozzánk még ma!

Ezotéria magazin hírek
Az új kínai holdújévhez új szerelmi horoszkóp, mely utat mutat 2014-ben párkapcsolatodban
Az új kínai holdújévhez új szerelmi... Még pár óra és elkezdődik a Ló éve. A kínai holdújév alkalmával szerelmi horoszkópot állítottunk össze, melynek időzítése nem is lehetne aktuálisabb. Sokan ismerik és hisznek a kínai horoszkópokban, melyek még a kételkedőknek is nyújtanak sok-sok értékes, megfontolandó útmutatást párkapcsolatukhoz. Patkány: A Patkány típus ebben az évben több kalandot tudhat...
Angyal tanfolyam története 2013 március 15
Angyal tanfolyam története 2013 március 15 A leírt történettel szeretném bemutatni, hogy aminek létre kell jönnie, az milyen...
A Dalai láma Prágában: az imádság nagyon fontos dolog, de a világ számára a tettek fontosabbak
A Dalai láma Prágában: az imádság... A dalai láma szerint a 20. század a vérontás és az erőszak százada volt. Az új...
Tarot kártyák

Tarot kártyák

Ha engem hallgatsz, akkor megtetted az elsö lépést az újjászületésed felé...

Tarot kártyavetés online ingyen

Tarot kártyavetés online ingyen

A Tarot kártyát az ősi Egyiptomban, spirituális beavatásoknál használták. Nekünk életünk megértésében, problémáink megoldásban segíthet. Próbáld ki online Tarot jóslásunkat és fogadd meg a tanácsokat.

Tuti menü