Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Angyalok képes leírás - Horoszkóp.tlap.hu
részletek »

Angyalok - Horoszkóp.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horoszkop.tlap.hu » Angyalok
Keresés
Találatok száma - 8 db
Angyal orákulum

Angyal orákulum

Hangolódj rá angyalodra és hagyd, hogy Magasabb Éned válasszon. Angyalod elhozza Neked az Üzenetet. Fogadd be szívedbe és hagyd, hogy egész nap vezessen. Természetesen barátaidnak is húzhatsz kártyát és eljuttathatod hozzájuk az Angyal üzenetét. A Fény vezessen utadon.

Angyali üzenetek kártyával

Angyali üzenetek kártyával

Angyalok márpedig vannak. Legalábbis mi így gondoljuk a szerkesztőségben. Van, aki aranyfürtös kis puttóknak képzeli őket, mások kecses szárnyas lényeknek, de a lényeg ugyanaz: ha erősen hiszünk bennük, akkor segítenek. Az angyalkártyán keresztül most neked is üzenhetnek.

Angyalok az életünkben

Angyalok az életünkben

Amikor az angyalok jelen vannak, s érezzük csodálatos lényüket a közelünkben (meditációnál, inkorporáció révén vagy szenzitív azaz erre érzékeny egyén egyszerű kérésnél is érezheti), akkor hihetelen, mindent elsöprő erővel árad a béke és szeretet érzése, s a pillanat gyönyöre egyszerűen lélegzetelállító. Nyugodtan mindennapi életünk részévé tehetjük őket, türelmetlenül várják, hogy szólítsuk őket és a rajtunk segítéssel szolgálhassák a mindenségben a jót. Az angyalok az égi birodalmakban, különböző szférákban léteznek, de lélekben mindig velünk vannak. Más a szellemi segítő vagy tanító, ő lehet egy valamikor a földön élt rokon, mely elvállalta, hogy szeretetteljes segítésével terelget minket az úton.

Ezotéria magazin hírek
Az új kínai holdújévhez új szerelmi horoszkóp, mely utat mutat 2014-ben párkapcsolatodban
Az új kínai holdújévhez új szerelmi... Még pár óra és elkezdődik a Ló éve. A kínai holdújév alkalmával szerelmi horoszkópot állítottunk össze, melynek időzítése nem is lehetne aktuálisabb. Sokan ismerik és hisznek a kínai horoszkópokban, melyek még a kételkedőknek is nyújtanak sok-sok értékes, megfontolandó útmutatást párkapcsolatukhoz. Patkány: A Patkány típus ebben az évben több kalandot tudhat...
Angyal tanfolyam története 2013 március 15
Angyal tanfolyam története 2013 március 15 A leírt történettel szeretném bemutatni, hogy aminek létre kell jönnie, az milyen...
A Dalai láma Prágában: az imádság nagyon fontos dolog, de a világ számára a tettek fontosabbak
A Dalai láma Prágában: az imádság... A dalai láma szerint a 20. század a vérontás és az erőszak százada volt. Az új...
Arkangyalkártya - minden napra

Arkangyalkártya - minden napra

Az arkangyalok létező lények, nagy hatalommal. Oltalmaznak, irányítanak, békét teremtenek, s ami a legfontosabb: hatalmuknál fogva képesek mindannyiunkat rávenni arra, hogy cselekedjünk, lehetőleg helyesen! Bármikor kérheted az angyalok segítségét. Nincs szükséged szertartásra, vagy egyéb extravaganciára. Ha kérdésed van, húzz egy kártyát, s a rajta szereplő üzenet utat fog számodra mutatni! A kártyák Dorieen Virtue: Arkangyal jóskártyája című könyvéből valók. Kiadta: Édesvíz kiadó

Az angyalokról

Az angyalokról

Ha beszélgetéseink, vagy olvasásunk során elénk kerül, felbukkan az angyal szó, azonnal igyekszünk valamilyen gondolati képet alkotni róla; mert olvasmányainkra alapozott elgondolásunk szerint az angyal szó - mint fogalom - valami személyhez kötött láthatatlan szellemi valóságot jelent. Bár angyalt - láthatatlan szellemlényt - a hétköznapi átlagember még sohasem észlelt, mégis van valamilyen elképzelése a szó hallatán. Elsősorban valami jó, tiszta, nemes, segítő szándékú, védő, jóindulatú, jóakaratú, szerető, igazságot ismerő és megvalósító lényre gondol, akit a festőművészek pufók, rózsásarcú, göndör fürtű, szárnyakkal rendelkező gyermeki lénynek, vagy hófehér köntösű, szép arcú, szárnyas, meghatározhatatlan nemű ifjakként ábrázolnak.

Doreen Virtue: Arkangyal jóskártya

Doreen Virtue: Arkangyal jóskártya

Az arkangyalok létező, vallás feletti, nagy hatalmú lények. Ők felügyelik az őrangyalokat, üzeneteket közvetítenek a Teremtőtől, és az életünk minden területén támogatnak bennünket. Oltalmaznak és irányítanak, békét teremtenek a világban, az emberben. Hatalmuknál fogva képesek rábírni bennünket a cselekvésre. Őket nem köti a tér és az idő, ezért egyszerre mindenkinek tudnak segíteni, aki hozzájuk fordul, továbbá személyes kapcsolatot és egyedi élményeket nyújtanak. Az arkangyalok valamennyi vallásos és szellemi hitrendszerben megjelennek, más-más vonásokkal. A kártyacsomag tizenöt arkangyalt tartalmaz a zsidó, a kabbalista, a keresztény, a katolikus és az iszlám vallás ősi, szellemi hagyományából, szentírásaiból és hitvilágából. A lapokon a közismertebb nevük szerepel, noha némelyiküket más tanokban eltérő néven emlegetik. Ne feledjük, hogy minden egyes arkangyalhoz három kártya tartozik! Illusztrációnak olyan festményeket választott az író, amelyek hűen adják vissza a látomásaiban megjelent lényeket.

Horoszkópod és az angyalok

Horoszkópod és az angyalok

Az angyalok a mennybolt csillagai között élnek. Minden csillagjegynek és bolygónak van őrangyala. Ha sikeresen kapcsolatba szeretnél lépni a saját őrangyaloddal, akkor az asztrológia jó kiindulópont lehet.

Milyen angyal vigyáz rád?

Milyen angyal vigyáz rád?

Biztos hallottál már hihetetlen történeteket olyanokról, akik például sértetlenül szálltak ki egy totálkárosra tört autóből. Sokak szerint ezekben az esetekben őrangyalaink lépnek közbe, és terelik számunkra kedvezőbb mederbe az eseményeket. De vajonk kiket nevezünk angyaloknak, őrangyaloknak?

Tuti menü